www.zvezde-granda.tk |
|
| JOVAN STEFANOVIC | |
|
+47stasa_carica milanowa_krasiwa Daca_Dajana bojana_91 Tasha jocin fan Milan Gaga*93 Meri_83 naajarealista Anni LJUBISA Sasa Katancic je pobednik Gaga Moni_mk Jolika najarealista MAESTRO sf_ferrari *^^^JOWANITZA^^^* Princessa alexandraaa90 micka jOcke Djodjo Sashka Natasa93 stevke88 bojana_coka xristy (Sale) Jelenaaa Sasa Katancic Tzeppelynn monitor cukamuzika Salem danijel MiraFan vanja mina92 Taca Golub nino-nensy Joca SladjaFan Nenad 51 posters | |
Author | Message |
---|
naajarealista Tračara
Број порука : 920 ZG Favorit: : Jedan jedini i najbolji JOCA STEFANOVIC! Registration date : 2008-12-03
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 7:20 pm | |
| - Gaga wrote:
- vanja wrote:
- Milan wrote:
- Ma,Taca ume da provocira,ali meni to ne smeta-unosi zivost na forumu,devojka diskutuje,iznosi stavove,ne govori samo kako je neko "slaaaaadaaaaaK".
A,ovog puta stvarno nije nista kriva-iznela je stav koji je malo "na ivici",ali nije zasluzila da je zbog toga toliko shikaniraju! slazem se u potpunosti!!!
Znate sta mene najvise nervira:NEPRAVDA! Kad se na jednom forumu pojavilo to da je bilo namesteno Nesino vracanje i kad su neki to rekli u Nesinoj temi ona je poludela i branila je Nesu! Ne znam u cemu je stvar kad mi branimo Jocu od njenih komentara! Mi vec znamo sta ona misli o Joco i ne znam u cemu joj je fora da ga stalno vredja! To mi ne moze biti jasno nikako! Tako je.....to i mene najvise nervira!!! | |
| | | jocin fan Mega član
Број порука : 1333 Age : 31 ZG Favorit: : NAJBOOLJII ZNA SE:MILAN MITROVIC I ANDRIJA MARKOVIC!!!! Registration date : 2008-12-13
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 7:44 pm | |
| - Gaga wrote:
- vanja wrote:
- Milan wrote:
- Ma,Taca ume da provocira,ali meni to ne smeta-unosi zivost na forumu,devojka diskutuje,iznosi stavove,ne govori samo kako je neko "slaaaaadaaaaaK".
A,ovog puta stvarno nije nista kriva-iznela je stav koji je malo "na ivici",ali nije zasluzila da je zbog toga toliko shikaniraju! slazem se u potpunosti!!!
Znate sta mene najvise nervira:NEPRAVDA! Kad se na jednom forumu pojavilo to da je bilo namesteno Nesino vracanje i kad su neki to rekli u Nesinoj temi ona je poludela i branila je Nesu! Ne znam u cemu je stvar kad mi branimo Jocu od njenih komentara! Mi vec znamo sta ona misli o Joco i ne znam u cemu joj je fora da ga stalno vredja! To mi ne moze biti jasno nikako! U PRAWUU SII GAOO!!! SAMOO TOO NIKO NE SXWATA WEC SWI NJU BRANEEE!!!!!!!! ONA WREDJA JOCUU I MI GA BRANIMOOO ISTOO KAOO STOO BI I ONA BRANILA NESUU DA MI TAKO NESTOO KAZEMOO ZA NJEGAA!!!!! SAMOO MI NEZNANKEE NECEMO DA SE SPUSTAMO NA NJEN NIWOO!!!! | |
| | | jOcke Sveznalica
Број порука : 589 Age : 29 Registration date : 2008-09-06
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 7:45 pm | |
| Ja nikoga ne vredjam:)) ali taca ja mislim da da | |
| | | Taca Admin Foruma
Број порука : 2114 ZG Favorit: : Jedna, jedina i neponovljiva - IVA (bez Vuka) Registration date : 2008-08-14
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 8:32 pm | |
| Nemas ti pojma jocke ni o cemu, objasnicu ti kad se vidimo.... Ako bas zelis...
Inace, Gago, nisam ni mislila na tebe, mislila sam da si pametnija i da si zrelija, ali vidim da si i ti na nivou Naje i ove dresirane (jocin fan). Pogledaj prvo sta sam napisala, pa vredjaj..... Barem se udostoji da procitas post, nije bitno ciji je.... Samo ga procitaj. | |
| | | Tasha Mega član
Број порука : 1250 Локација : SUBOTICA/NOVI SAD ZG Favorit: : Nebojsa Vojvodic & Sasa Kapor Registration date : 2008-10-14
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 8:45 pm | |
| je l' vi napadate svakoga kome se ne svidja Joca? mislim, logicno mi je da ga njegove navijacice brane, ali sta onda zamerate Vanji, ona voli Nesu i logicno da ce biti na Tacinoj strani... | |
Број порука : 1333 Age : 31 ZG Favorit: : NAJBOOLJII ZNA SE:MILAN MITROVIC I ANDRIJA MARKOVIC!!!! Registration date : 2008-12-13
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 8:50 pm | |
| NE NE NAPADAMO MI BEZ POTREBE..... SAMO AKO NEKO PLJUJE JOCUU I WREDJA GA ONDA ,,NAPADAMOO,,... MISLIM AKO SE TO MOZE NAZWATI NAPADANJEM.....A WANJI NIKO NISTA NE ZAMERA BAS NAPROTIW...... A TI TACOO PRIPAZI MALO STA PRICAS ZNAS NISAM JA IZDRESIRANA...... NEGO SI TI NADROGIRANA........ALI OK PRAWICU SE DA NISAM NISTA PROCITALA.... A GAGU MI NE DIRAJ!!! LOGICNO JE DA CE NAS DA BRANI TEBE SIGURNOO NECE NADROGIRANA!!!! | |
| | | stasa_carica Novi korisnik
Број порука : 6 Registration date : 2009-01-02
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 8:59 pm | |
| ja ne znam sta je vama....zasto se toliko prepirete.....mislim da je ovo stranica gde komentarisete jovana a ne gde se svadjate......i ako se nekom jovan ne svidja ne mora da dolazi i provocira druge......oladite malo sa tim svadjama.....taco smiri se malo molim te pa na sta lici sada ova stranica.......takodje i najaarealista i jocin fan...kao i jos neki koji se ubace bez potrebe.....' DOSTA JE BILO VISE!!!! | |
| | | Tasha Mega član
Број порука : 1250 Локација : SUBOTICA/NOVI SAD ZG Favorit: : Nebojsa Vojvodic & Sasa Kapor Registration date : 2008-10-14
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 9:04 pm | |
| | |
| | | naajarealista Tračara
Број порука : 920 ZG Favorit: : Jedan jedini i najbolji JOCA STEFANOVIC! Registration date : 2008-12-03
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 9:09 pm | |
| - Taca wrote:
- Nemas ti pojma jocke ni o cemu, objasnicu ti kad se vidimo.... Ako bas zelis...
Inace, Gago, nisam ni mislila na tebe, mislila sam da si pametnija i da si zrelija, ali vidim da si i ti na nivou Naje i ove dresirane (jocin fan). Pogledaj prvo sta sam napisala, pa vredjaj..... Barem se udostoji da procitas post, nije bitno ciji je.... Samo ga procitaj. Prva stvar, hvala Bogu ne postoji taj padobran koji bi te vinuo toliko visoko da se popnes na moj nivo...Tako da curo, zaboravi, uvjek ces biti na svom bijednom izopacenom nivou, tu si oduvjek bila, tu ces i ostati.... Druga stvar, Vanju niko nije napadao, ja njoj rijeci nisam progovrila, drugo je to sto ona mene iz nepoznatog razloga mrzi, pa je uvjek na Tacinoj strani... Treca stvar, Gaga ti je odgovorila na najljepsi i najbolji moguci naci, ali posto tvoj mozgic, ne moze da joj odgovori na prikladn nacin na post, onda se vadis na mene....Daj, spasi nas tih tvoji niskoumnih fora.... Cetvrta stvar, bolje bi ti bilo da ne vrijedjas Micu, jer ce biti svasta...Moje Neznanke i Jocu branim od svih i to kako, a pogotovo od takvih kao sto si ti...Pomoli se Bogu i pozeli da budes hiljaditi dio kao ona, ali nazlost koliko vidim i to ti je mnogo.... Peta stvar, Jocke nadam se da joj neces vjerovati, jer ova djevojka stalno izvrce pricu u svoju korist.... Sesta stvar, ti carice kako se vec zoves, mislim da bi i ti vise pukla da ti neko stalno skace po glavi svoji stupidnim koentarima... Toliko od mene/.... | |
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 9:09 pm | |
| | |
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 9:12 pm | |
| - naajarealista wrote:
- Taca wrote:
- Nemas ti pojma jocke ni o cemu, objasnicu ti kad se vidimo.... Ako bas zelis...
Inace, Gago, nisam ni mislila na tebe, mislila sam da si pametnija i da si zrelija, ali vidim da si i ti na nivou Naje i ove dresirane (jocin fan). Pogledaj prvo sta sam napisala, pa vredjaj..... Barem se udostoji da procitas post, nije bitno ciji je.... Samo ga procitaj. Prva stvar, hvala Bogu ne postoji taj padobran koji bi te vinuo toliko visoko da se popnes na moj nivo...Tako da curo, zaboravi, uvjek ces biti na svom bijednom izopacenom nivou, tu si oduvjek bila, tu ces i ostati.... Druga stvar, Vanju niko nije napadao, ja njoj rijeci nisam progovrila, drugo je to sto ona mene iz nepoznatog razloga mrzi, pa je uvjek na Tacinoj strani... Treca stvar, Gaga ti je odgovorila na najljepsi i najbolji moguci naci, ali posto tvoj mozgic, ne moze da joj odgovori na prikladn nacin na post, onda se vadis na mene....Daj, spasi nas tih tvoji niskoumnih fora.... Cetvrta stvar, bolje bi ti bilo da ne vrijedjas Micu, jer ce biti svasta...Moje Neznanke i Jocu branim od svih i to kako, a pogotovo od takvih kao sto si ti...Pomoli se Bogu i pozeli da budes hiljaditi dio kao ona, ali nazlost koliko vidim i to ti je mnogo.... Peta stvar, Jocke nadam se da joj neces vjerovati, jer ova djevojka stalno izvrce pricu u svoju korist.... Sesta stvar, ti carice kako se vec zoves, mislim da bi i ti vise pukla da ti neko stalno skace po glavi svoji stupidnim koentarima... Toliko od mene/.... TOO NAJOOOOOOO!!!!!!!! | |
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 9:16 pm | |
| - jocin fan wrote:
- naajarealista wrote:
- Taca wrote:
Inace, Gago, nisam ni mislila na tebe, mislila sam da si pametnija i da si zrelija, ali vidim da si i ti na nivou Naje i ove dresirane (jocin fan). Pogledaj prvo sta sam napisala, pa vredjaj..... Barem se udostoji da procitas post, nije bitno ciji je.... Samo ga procitaj. Prva stvar, hvala Bogu ne postoji taj padobran koji bi te vinuo toliko visoko da se popnes na moj nivo...Tako da curo, zaboravi, uvjek ces biti na svom bijednom izopacenom nivou, tu si oduvjek bila, tu ces i ostati.... Druga stvar, Vanju niko nije napadao, ja njoj rijeci nisam progovrila, drugo je to sto ona mene iz nepoznatog razloga mrzi, pa je uvjek na Tacinoj strani... Treca stvar, Gaga ti je odgovorila na najljepsi i najbolji moguci naci, ali posto tvoj mozgic, ne moze da joj odgovori na prikladn nacin na post, onda se vadis na mene....Daj, spasi nas tih tvoji niskoumnih fora.... Cetvrta stvar, bolje bi ti bilo da ne vrijedjas Micu, jer ce biti svasta...Moje Neznanke i Jocu branim od svih i to kako, a pogotovo od takvih kao sto si ti...Pomoli se Bogu i pozeli da budes hiljaditi dio kao ona, ali nazlost koliko vidim i to ti je mnogo.... Peta stvar, Jocke nadam se da joj neces vjerovati, jer ova djevojka stalno izvrce pricu u svoju korist.... Sesta stvar, ti carice kako se vec zoves, mislim da bi i ti vise pukla da ti neko stalno skace po glavi svoji stupidnim koentarima... Toliko od mene/.... TOO NAJOOOOOOO!!!!!!!! | |
| | | stasa_carica Novi korisnik
Број порука : 6 Registration date : 2009-01-02
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 9:18 pm | |
| - naajarealista wrote:
- Taca wrote:
Inace, Gago, nisam ni mislila na tebe, mislila sam da si pametnija i da si zrelija, ali vidim da si i ti na nivou Naje i ove dresirane (jocin fan). Pogledaj prvo sta sam napisala, pa vredjaj..... Barem se udostoji da procitas post, nije bitno ciji je.... Samo ga procitaj. Prva stvar, hvala Bogu ne postoji taj padobran koji bi te vinuo toliko visoko da se popnes na moj nivo...Tako da curo, zaboravi, uvjek ces biti na svom bijednom izopacenom nivou, tu si oduvjek bila, tu ces i ostati.... Druga stvar, Vanju niko nije napadao, ja njoj rijeci nisam progovrila, drugo je to sto ona mene iz nepoznatog razloga mrzi, pa je uvjek na Tacinoj strani... Treca stvar, Gaga ti je odgovorila na najljepsi i najbolji moguci naci, ali posto tvoj mozgic, ne moze da joj odgovori na prikladn nacin na post, onda se vadis na mene....Daj, spasi nas tih tvoji niskoumnih fora.... Cetvrta stvar, bolje bi ti bilo da ne vrijedjas Micu, jer ce biti svasta...Moje Neznanke i Jocu branim od svih i to kako, a pogotovo od takvih kao sto si ti...Pomoli se Bogu i pozeli da budes hiljaditi dio kao ona, ali nazlost koliko vidim i to ti je mnogo.... Peta stvar, Jocke nadam se da joj neces vjerovati, jer ova djevojka stalno izvrce pricu u svoju korist.... Sesta stvar, ti carice kako se vec zoves, mislim da bi i ti vise pukla da ti neko stalno skace po glavi svoji stupidnim koentarima... Toliko od mene/.... razumem te ja....tako sam se i ja jednom svadjala....ali mislim da uvek pamtniji popusta a da budala ostaje!!!tako da nemojte da se raspravljate jer i ako vas jovan nekada to procita osecace se ruzno......cmoka za tebe | |
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 9:21 pm | |
| - stasa_carica wrote:
- naajarealista wrote:
- Taca wrote:
Inace, Gago, nisam ni mislila na tebe, mislila sam da si pametnija i da si zrelija, ali vidim da si i ti na nivou Naje i ove dresirane (jocin fan). Pogledaj prvo sta sam napisala, pa vredjaj..... Barem se udostoji da procitas post, nije bitno ciji je.... Samo ga procitaj. Prva stvar, hvala Bogu ne postoji taj padobran koji bi te vinuo toliko visoko da se popnes na moj nivo...Tako da curo, zaboravi, uvjek ces biti na svom bijednom izopacenom nivou, tu si oduvjek bila, tu ces i ostati.... Druga stvar, Vanju niko nije napadao, ja njoj rijeci nisam progovrila, drugo je to sto ona mene iz nepoznatog razloga mrzi, pa je uvjek na Tacinoj strani... Treca stvar, Gaga ti je odgovorila na najljepsi i najbolji moguci naci, ali posto tvoj mozgic, ne moze da joj odgovori na prikladn nacin na post, onda se vadis na mene....Daj, spasi nas tih tvoji niskoumnih fora.... Cetvrta stvar, bolje bi ti bilo da ne vrijedjas Micu, jer ce biti svasta...Moje Neznanke i Jocu branim od svih i to kako, a pogotovo od takvih kao sto si ti...Pomoli se Bogu i pozeli da budes hiljaditi dio kao ona, ali nazlost koliko vidim i to ti je mnogo.... Peta stvar, Jocke nadam se da joj neces vjerovati, jer ova djevojka stalno izvrce pricu u svoju korist.... Sesta stvar, ti carice kako se vec zoves, mislim da bi i ti vise pukla da ti neko stalno skace po glavi svoji stupidnim koentarima... Toliko od mene/.... razumem te ja....tako sam se i ja jednom svadjala....ali mislim da uvek pamtniji popusta a da budala ostaje!!!tako da nemojte da se raspravljate jer i ako vas jovan nekada to procita osecace se ruzno......cmoka za tebe Hvala, ja znam da Jovan ovo sve cita, i zato mi je krivo sto nazalost mora da cita komentare nekih izopacenih osoba...ali ajde.... | |
| | | Taca Admin Foruma
Број порука : 2114 ZG Favorit: : Jedna, jedina i neponovljiva - IVA (bez Vuka) Registration date : 2008-08-14
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 9:34 pm | |
| | |
| | | Gaga VIP KORISNIK
Број порука : 2131 Age : 34 ZG Favorit: : Ivana Pavkovic,Edita Aradinovic,Misel Gvozdenovic i Petar Mitic... Registration date : 2008-11-27
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 9:36 pm | |
| - Taca wrote:
Inace, Gago, nisam ni mislila na tebe, mislila sam da si pametnija i da si zrelija, ali vidim da si i ti na nivou Naje i ove dresirane (jocin fan). Pogledaj prvo sta sam napisala, pa vredjaj..... Barem se udostoji da procitas post, nije bitno ciji je.... Samo ga procitaj. Ja kako sam tebi rekla tako sam i njima! Tulim im vec par dana da se ne raspravljaju! Videla sam sta si napisala! Ali stvarno ako ne volis Jocu ne moj pisati u njegovoj temi! Tako ce biti najbolje,jer se stalno svadjate! A sto se tice da sam na nivou Naje i Mice,ja samo branim Neznanke jer sam jedna od njih! Ti kad si na Markovom forumu kuckam se sa tobom i bude sve OK! Ne kazem ja da si ti losa osoba,ali stvarno nekad preterujes! Starija si od njih pa prva popusti i iskuliraj ih! | |
| | |
| | |
| | | Taca Admin Foruma
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 9:38 pm | |
| - Gaga wrote:
- Taca wrote:
Inace, Gago, nisam ni mislila na tebe, mislila sam da si pametnija i da si zrelija, ali vidim da si i ti na nivou Naje i ove dresirane (jocin fan). Pogledaj prvo sta sam napisala, pa vredjaj..... Barem se udostoji da procitas post, nije bitno ciji je.... Samo ga procitaj.
Ja kako sam tebi rekla tako sam i njima! Tulim im vec par dana da se ne raspravljaju! Videla sam sta si napisala! Ali stvarno ako ne volis Jocu ne moj pisati u njegovoj temi! Tako ce biti najbolje,jer se stalno svadjate! A sto se tice da sam na nivou Naje i Mice,ja samo branim Neznanke jer sam jedna od njih! Ti kad si na Markovom forumu kuckam se sa tobom i bude sve OK! Ne kazem ja da si ti losa osoba,ali stvarno nekad preterujes! Starija si od njih pa prva popusti i iskuliraj ih! Ja pisem u ovoj temi samo kada imam neki povod za to. A intervju je povod... Cak vise ni ne pisem sta mislim o njegovom nastupu, jer ne smem... Ali nesto cu pisati, ali ne vredjati nego izneti misljenje, koje je na mestu. | |
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 9:40 pm | |
| | |
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 9:41 pm | |
| MOZEE SAMO DA NAS MRZII,ZATO STO JOCU MI WOOLIMOOOO!!!!! | |
| | | Gaga VIP KORISNIK
Број порука : 2131 Age : 34 ZG Favorit: : Ivana Pavkovic,Edita Aradinovic,Misel Gvozdenovic i Petar Mitic... Registration date : 2008-11-27
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 9:44 pm | |
| Ok je Taco! Rekla si sta si mislila uvezi Joce i OK! ne mojte se vise prepucavati! | |
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 9:46 pm | |
| JA POKUSAWAMMM!!!!!!! ALI ONA JE STWARNOO PRETERALA! | |
| | | Gaga VIP KORISNIK
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 9:48 pm | |
| Iskulirajte je vec jednom! | |
| | | bojana_coka Aktivan Korisnik
Број порука : 166 Age : 33 Registration date : 2008-10-09
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 10:11 pm | |
| daj taco ako nameravas da vredjas jocu neces moci i ne zalazi u temu ..molim te ....nisam citala ostale postove al to sto sam ti rekla stojim iza toga...mene je joca rasplakao i dok sam citala to i dok je pricao i nisam jedina koju je rasplakao tim intervjuom.znam sta je sve prosao .i zasluzuje mnooogo bolji zivot /.. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC | |
| |
| | | | JOVAN STEFANOVIC | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|