| JOVAN STEFANOVIC | |
|
+47stasa_carica milanowa_krasiwa Daca_Dajana bojana_91 Tasha jocin fan Milan Gaga*93 Meri_83 naajarealista Anni LJUBISA Sasa Katancic je pobednik Gaga Moni_mk Jolika najarealista MAESTRO sf_ferrari *^^^JOWANITZA^^^* Princessa alexandraaa90 micka jOcke Djodjo Sashka Natasa93 stevke88 bojana_coka xristy (Sale) Jelenaaa Sasa Katancic Tzeppelynn monitor cukamuzika Salem danijel MiraFan vanja mina92 Taca Golub nino-nensy Joca SladjaFan Nenad 51 posters |
|
Author | Message |
---|
Sasa Katancic je pobednik Pričalica
Број порука : 343 Registration date : 2008-11-29
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Dec 05, 2008 10:42 pm | |
| Ja sam gledala! JOOOOOLEEEEEEEE | |
|
| |
Natasa93 Mega član
Број порука : 1930 Age : 31 Локација : Kikinda ZG Favorit: : Jovan Stefanovic,Sladja Stajic,...... Registration date : 2008-10-13
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Dec 06, 2008 1:37 pm | |
| Ja nisam gledala...Jole mi je rekao da ce doci u toku nedelje koja je prosla,ali ga nije bilo koliko sam videla... | |
|
| |
| |
| |
Gaga VIP KORISNIK
Број порука : 2131 Age : 34 ZG Favorit: : Ivana Pavkovic,Edita Aradinovic,Misel Gvozdenovic i Petar Mitic... Registration date : 2008-11-27
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Dec 06, 2008 8:07 pm | |
| Jole mi te volimo!!! | |
|
| |
Gaga VIP KORISNIK
Број порука : 2131 Age : 34 ZG Favorit: : Ivana Pavkovic,Edita Aradinovic,Misel Gvozdenovic i Petar Mitic... Registration date : 2008-11-27
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Dec 06, 2008 9:36 pm | |
| Malopre Jole bio na svom forumu! Dosao da se izvine sto ga nema cesce! | |
|
| |
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Dec 06, 2008 10:39 pm | |
| - Gaga wrote:
- Malopre Jole bio na svom forumu! Dosao da se izvine sto ga nema cesce!
Bas je fin! | |
|
| |
Milan Pričalica
Број порука : 316 ZG Favorit: : Sladjana Stajic Registration date : 2008-12-05
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Mon Dec 08, 2008 6:11 pm | |
| - Jolika wrote:
- Razlog iz kog se Jovan prijavio za ZG je љto ћeli da sam postigne neљto i izradi svoju karijeru. Taиno je da mu je tata mogao odavno da sredi da izda album, љto uglavnom tako i funkcioniљe. Deиko je stvarno OK, jako komunikativan i harizmatiиan, i verujte da ga bole sve te gluposti oko toga da li ga tata gura ili ne. Mogao je iжi linijom manjeg otpora, ali se odluиio da sam stvori sebi karijeru, i vi ga joљ zbog toga napadate?
Odvojite njegovo ime od imena njegovog oca! Jedino sa иime se slaћem je da Joca ima malo bolje uslove za takmiиenje i veћbu, kao i savete koji mu mogu veoma pomoжi, ali on za to nije kriv. Slazem se da decka ne treba razapinjati na krst zbog pretpostavljene protekcije,ali mi ipak jedna stvar nije jasna:ako se vec prijavio i ako je znao da ce se kad-tad saznati ko mu je otac i sa kim su on i njegov otac saradjivali,otkud to da je bas njegov saradnik Dzej clan "neutralnog" zirija u prvoj emisiji!!??To su siguro znali i Sasa i Zika i prosto ne mogu da verujem da nisu imali nijednog drugog pevaca kao "rezervu" za clana zirija nego je bas Dzej morao da ocenjuje tu grupu!? Takodje,mislim da ucescem u "Zvezdama Granda" Jovan dobija mnogo bolji i kontinuiraniji marketing nego da je uz pomoc oca izdao CD.Koliko ima mladih pevaca za koje niko ne zna ili ih jedva prepoznaje,a "Zvezde Granda" prate svi zivi i to traje nekoliko meseci(ove sezone ukupno devet)! | |
|
| |
MiraFan Uvek u toku
Број порука : 693 Локација : Makedonija ZG Favorit: : Svetlana Tanasic Registration date : 2008-08-15
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Mon Dec 08, 2008 6:52 pm | |
| Sve u svemu, meni se jos uvek ne svidja njegovo pevanje. Ne znam zasto, on mi je vokalno najslabiji u muskoj grupi. Ali zato ima najvecu harizmu od svi tamo. | |
|
| |
Taca Admin Foruma
Број порука : 2114 ZG Favorit: : Jedna, jedina i neponovljiva - IVA (bez Vuka) Registration date : 2008-08-14
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Mon Dec 08, 2008 8:50 pm | |
| A sta je po tebi harizma? | |
|
| |
MiraFan Uvek u toku
Број порука : 693 Локација : Makedonija ZG Favorit: : Svetlana Tanasic Registration date : 2008-08-15
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Mon Dec 08, 2008 10:18 pm | |
| To se ne moze opisati i objasniti jer je kod svih razlicito. Svako ima svoju zvezdu. Neko manje, neko vise. Iako kod mene prvo vazi ono dobar glas pa onda sve ostalo, sto znaci da ne podrzujem Jovana. | |
|
| |
Taca Admin Foruma
Број порука : 2114 ZG Favorit: : Jedna, jedina i neponovljiva - IVA (bez Vuka) Registration date : 2008-08-14
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Mon Dec 08, 2008 11:53 pm | |
| Ja kod Jovana ne vidim apsolutno nikakvu harizmu, verovatno zato sto sam imala prilike sve to da vidim i uzivo na snimanjima. Ne znam da li je harizmatican neko ako je lep, sladak i tako to...Devojcicama verovatno jeste, ali za mene harizma je nesto sasvim trece. | |
|
| |
MiraFan Uvek u toku
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Tue Dec 09, 2008 12:11 am | |
| Rekla sam, svako to dozivi na svoj nacin i svako ima svoju harizmu, ne postoji definicija koja bi vazila kod svakog. | |
|
| |
vanja VIP KORISNIK
Број порука : 5227 Age : 37 Локација : cacak, subotica ZG Favorit: : Sladjana Stajic; Nebojsa Vojvodic Registration date : 2008-08-29
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Tue Dec 09, 2008 1:05 am | |
| slazem se mirafan | |
|
| |
Taca Admin Foruma
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Tue Dec 09, 2008 5:14 pm | |
| Pa naravno da ne postoji, ali vecina devojcica misli da je harizma LEPOTA, a to je pogresno... Zato pitam sta je po tebi harizma... Meni on nema ni trunke harizme, jer mu je sve isplanirano, od osmeha, do koraka... | |
|
| |
Milan Pričalica
Број порука : 316 ZG Favorit: : Sladjana Stajic Registration date : 2008-12-05
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Tue Dec 09, 2008 7:07 pm | |
| Dobro peva,nista spektakularno,ali dobro.Jedna stvar mi,medjutim,smeta-zasto je svaki refren sve 3 pesme koje je pevao,otpevao na identican nacin,koliko god one medjusobno raznolike bile!?Ko zna-mozda mu to vremenom donese prepoznatljivost koju imaju oni pevaci za koje se kaze da ceo zivot pevaju istu pesmu(ne bukvalno jednu pesmu,naravno)!Za sada,to deluje malo monotono. | |
|
| |
Natasa93 Mega član
Број порука : 1930 Age : 31 Локација : Kikinda ZG Favorit: : Jovan Stefanovic,Sladja Stajic,...... Registration date : 2008-10-13
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Tue Dec 09, 2008 9:15 pm | |
| Mene pomalo nervira to sto Jole toliko cupka...Stvarno mu to ne treba... | |
|
| |
LJUBISA Admin Foruma
Број порука : 2026 Age : 31 Локација : Boka City! ZG Favorit: : Sladjana Stajic!!! Registration date : 2008-10-19
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Tue Dec 09, 2008 9:16 pm | |
| i mene to nervira........... | |
|
| |
Natasa93 Mega član
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Tue Dec 09, 2008 10:10 pm | |
| | |
|
| |
naajarealista Tračara
Број порука : 920 ZG Favorit: : Jedan jedini i najbolji JOCA STEFANOVIC! Registration date : 2008-12-03
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Thu Dec 11, 2008 8:10 pm | |
| - Taca wrote:
- A sta ja radim? Ja sam neko cudoviste, sigurno, pa sve pljujem... Hahahahhahhaa
Inace, pitanje vam nije na mestu, nikako, pa zato i necete nikada dobiti odgovor. Pokusajte sa malo boljim pitanjem. Hvala Bogu da si vise priznala... A to sto si ti maltene napravila forum ne znaci da mi tebe moramo da trpimo i da cutimo na svaku tvoju rijec...Draga moja ne moze to tako... | |
|
| |
naajarealista Tračara
Број порука : 920 ZG Favorit: : Jedan jedini i najbolji JOCA STEFANOVIC! Registration date : 2008-12-03
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Thu Dec 11, 2008 8:15 pm | |
| - Taca wrote:
- Ja kod Jovana ne vidim apsolutno nikakvu harizmu, verovatno zato sto sam imala prilike sve to da vidim i uzivo na snimanjima. Ne znam da li je harizmatican neko ako je lep, sladak i tako to...Devojcicama verovatno jeste, ali za mene harizma je nesto sasvim trece.
JADNI MI, OD KAD IDE NA OVE EMISIJE MISLI DA JE POPILA SVU PAMET SVIJETA... Da ne idemo u offtopic-Jocooooooo slatkice najbolji si.... | |
|
| |
Nenad Admin Foruma
Број порука : 4657 Age : 31 Локација : Kovin ZG Favorit: : Andreana Cekic Registration date : 2008-08-13
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Thu Dec 11, 2008 8:24 pm | |
| - naajarealista wrote:
- Taca wrote:
- A sta ja radim? Ja sam neko cudoviste, sigurno, pa sve pljujem... Hahahahhahhaa
Inace, pitanje vam nije na mestu, nikako, pa zato i necete nikada dobiti odgovor. Pokusajte sa malo boljim pitanjem. Hvala Bogu da si vise priznala... A to sto si ti maltene napravila forum ne znaci da mi tebe moramo da trpimo i da cutimo na svaku tvoju rijec...Draga moja ne moze to tako... Taca nije napravila ovaj forum | |
|
| |
naajarealista Tračara
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Thu Dec 11, 2008 8:30 pm | |
| - Nenad wrote:
- naajarealista wrote:
- Taca wrote:
Inace, pitanje vam nije na mestu, nikako, pa zato i necete nikada dobiti odgovor. Pokusajte sa malo boljim pitanjem. Hvala Bogu da si vise priznala... A to sto si ti maltene napravila forum ne znaci da mi tebe moramo da trpimo i da cutimo na svaku tvoju rijec...Draga moja ne moze to tako... Taca nije napravila ovaj forum A zasto onda ima takve povlastice?Samo mi to nije jasno... Zasto mi svi moramo da trpimo to sto ona kaze, samo da nas "moderator" pod nikom nino_nensz ne bi banovao ako joj bilo sta kayemo_ | |
|
| |
Nenad Admin Foruma
Број порука : 4657 Age : 31 Локација : Kovin ZG Favorit: : Andreana Cekic Registration date : 2008-08-13
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Thu Dec 11, 2008 8:34 pm | |
| Na forumu nema niko povlastice, a nino-nensy banuje sa razlogom i nakon nekog vremena ban se skine u zavisnosti od velicine prekrsaja... Mislim da je u tvom slucaju bilo neko vredjanje Sladje ili sam pogresio... | |
|
| |
Gaga VIP KORISNIK
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Thu Dec 11, 2008 8:36 pm | |
| - Nenad wrote:
- Na forumu nema niko povlastice, a nino-nensy banuje sa razlogom i nakon nekog vremena ban se skine u zavisnosti od velicine prekrsaja... Mislim da je u tvom slucaju bilo neko vredjanje Sladje ili sam pogresio...
Slazem se sa tobom,ali mislim da ipak ona ne bude banovana iako zapocne vredjanje! Ali ja sam u poslednje vreme OK sa Tacom! | |
|
| |
naajarealista Tračara
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Thu Dec 11, 2008 8:41 pm | |
| - Nenad wrote:
- Na forumu nema niko povlastice, a nino-nensy banuje sa razlogom i nakon nekog vremena ban se skine u zavisnosti od velicine prekrsaja... Mislim da je u tvom slucaju bilo neko vredjanje Sladje ili sam pogresio...
Nije bilo nikakvo vrijedjanje Sladje...Ja sam rekla da se licno meni ne svidja njeno pijevanje, zato sto su i on i Taca poceli da vrijedjaju Jovana...Ja sam samo reagovala na to...A kada mi taj Nensy nadje post u kome sam uvreijedila nju ili Sladju ili koristila neki pezorativ, sama cu otici sa foruma...I ne zalim se samo ja na njega nego ih ima kao sto vidite mnogo... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC | |
| |
|
| |
| JOVAN STEFANOVIC | |
|