ZVEZDE GRANDA 2010/11
Da biste diskutovali na forumu i citali komentare morate se ulogovati
ZVEZDE GRANDA 2010/11
Da biste diskutovali na forumu i citali komentare morate se ulogovati
ZVEZDE GRANDA 2010/11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.zvezde-granda.tk

HomePortalSearchLatest imagesRegisterLog in

JOVAN STEFANOVIC

Go down 
+47
stasa_carica
milanowa_krasiwa
Daca_Dajana
bojana_91
Tasha
jocin fan
Milan
Gaga*93
Meri_83
naajarealista
Anni
LJUBISA
Sasa Katancic je pobednik
Gaga
Moni_mk
Jolika
najarealista
MAESTRO
sf_ferrari
*^^^JOWANITZA^^^*
Princessa
alexandraaa90
micka
jOcke
Djodjo
Sashka
Natasa93
stevke88
bojana_coka
xristy
(Sale)
Jelenaaa
Sasa Katancic
Tzeppelynn
monitor
cukamuzika
Salem
danijel
MiraFan
vanja
mina92
Taca
Golub
nino-nensy
Joca
SladjaFan
Nenad
51 posters
Go to page : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
AuthorMessage
jocin fan
Mega član
Mega član
jocin fan

Female
Број порука : 1333
ZG Favorit: : NAJBOOLJII ZNA SE:MILAN MITROVIC I ANDRIJA MARKOVIC!!!!
Registration date : 2008-12-13

JOVAN STEFANOVIC - Page 28 Empty
PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyThu Jan 01, 2009 7:14 pm

Gaga wrote:
Jeste zasluzio je sve najbolje! Zato pokusajte da iskulirate! Ako bas bude pretrivala nadam se da ce je neko upozoriti!

I JA SE NADAM DA XOCEE!!!!
Back to top Go down
vanja
VIP KORISNIK
VIP KORISNIK
vanja

Female
Број порука : 5227
Локација : cacak, subotica
ZG Favorit: : Sladjana Stajic; Nebojsa Vojvodic
Registration date : 2008-08-29

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyThu Jan 01, 2009 7:18 pm

hoce, hoce...
Back to top Go down
jocin fan
Mega član
Mega član
jocin fan

Female

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyThu Jan 01, 2009 7:21 pm

vanja wrote:
hoce, hoce...

ddd bxcbx
Back to top Go down
Taca
Admin Foruma
Admin Foruma

Број порука : 2114
ZG Favorit: : Jedna, jedina i neponovljiva - IVA (bez Vuka)
Registration date : 2008-08-14

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 1:44 pm

naajarealista wrote:
Taca wrote:
Kad bi svako od nasih roditelja pricao sta mu se desilo, prici ne bi bilo kraja...
Ali Jovan je pametan, vidi kako nas narod reaguje na tuzopojke, i vidi da to prolazi... Pa ajde da i on isprica svoje, mozda dobije koji glas vise.

Ne treba njemu glas vise, on ih ima i previse!Mozda bi Nesa trebao da smisli nesto da on dobije koji glas vise jer ocigledno za razliku od Joce to pjevanjem ne dobija...

Druga stvar, znam kroz sta su moji roditelji i sestra prosli, i kad god o tome pricaju krenu im suze na oci, jer ti nemas pojma i nisi svjesna kakvo je to traumaticno iskustvo!On nije pretjerao, jer da nemam takav primjer u svojoj okolini mozda bih i ja to mislila, ali znam dobro sta pricamn....Zato ti umukni kad nesto ne znas!

Zasto ja nemam pravo da o tome pricam?
Prosla sam i ja pakao kad sam bila mala, a tek moji roditelji... Mislis da ja ne placem kao kisa kad se svega setim?!

Kazem, kada bi svi gradili karijeru na zivotnim pricama, gde bi nam bio kraj?
Ne znam da li znas, ali mi smo preziveli ratova i ratova, i o tome mozemo pricati do kraja zivota...

Ja mislim da Jovan igra na kartu sazaljenja... Sto je skroz ocito...
Ja, licno, nikada ne bih pricala svoju tuznu pricu, da svi znaju... Zasto? Jedino ako nemam nesto smisljeno...

P.s. mozete da me mrzite koliko hocete, ali cinjenice su cinjenice i ne mozete pobeci od toga. A ako neko misli da ja VREDJAM, prvo neka nauci sta je vredjanje, a sta iznosenje misljenja.
Back to top Go down
Daca_Dajana
Mega član
Mega član
Daca_Dajana

Female
Број порука : 1701
ZG Favorit: : ***SLADJANA STAJIC,NEBOJSA VOJVODIC***
Registration date : 2008-11-16

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 1:49 pm

da dodam ovo Tacino jeste iznosenje njenog misljena..nemate pravo da se ljutite!! bxcbx
Back to top Go down
naajarealista
Tračara
Tračara
naajarealista

Број порука : 920
ZG Favorit: : Jedan jedini i najbolji JOCA STEFANOVIC!
Registration date : 2008-12-03

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 2:17 pm

Taca wrote:
naajarealista wrote:
Taca wrote:
Kad bi svako od nasih roditelja pricao sta mu se desilo, prici ne bi bilo kraja...
Ali Jovan je pametan, vidi kako nas narod reaguje na tuzopojke, i vidi da to prolazi... Pa ajde da i on isprica svoje, mozda dobije koji glas vise.

Ne treba njemu glas vise, on ih ima i previse!Mozda bi Nesa trebao da smisli nesto da on dobije koji glas vise jer ocigledno za razliku od Joce to pjevanjem ne dobija...

Druga stvar, znam kroz sta su moji roditelji i sestra prosli, i kad god o tome pricaju krenu im suze na oci, jer ti nemas pojma i nisi svjesna kakvo je to traumaticno iskustvo!On nije pretjerao, jer da nemam takav primjer u svojoj okolini mozda bih i ja to mislila, ali znam dobro sta pricamn....Zato ti umukni kad nesto ne znas!

Zasto ja nemam pravo da o tome pricam?
Prosla sam i ja pakao kad sam bila mala, a tek moji roditelji... Mislis da ja ne placem kao kisa kad se svega setim?!

Kazem, kada bi svi gradili karijeru na zivotnim pricama, gde bi nam bio kraj?
Ne znam da li znas, ali mi smo preziveli ratova i ratova, i o tome mozemo pricati do kraja zivota...

Ja mislim da Jovan igra na kartu sazaljenja... Sto je skroz ocito...
Ja, licno, nikada ne bih pricala svoju tuznu pricu, da svi znaju... Zasto? Jedino ako nemam nesto smisljeno...

P.s. mozete da me mrzite koliko hocete, ali cinjenice su cinjenice i ne mozete pobeci od toga. A ako neko misli da ja VREDJAM, prvo neka nauci sta je vredjanje, a sta iznosenje misljenja.

Jos cu samo jednom reci da je to bolesno!I da nije otkrio on, otkrili bi novinari!
Cisto sumnjam da si ti to prezivjela kad mozes da napisem jedan ovakav post, a pritom i bez imalo kajanja...Ne mogu da vjerujem!Sve sam mislila da si, ali posle ovoga.........Majko mila, neka ti je Bog u pomoci.....
Back to top Go down
naajarealista
Tračara
Tračara
naajarealista

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 2:18 pm

Daca_Dajana wrote:
da dodam ovo Tacino jeste iznosenje njenog misljena..nemate pravo da se ljutite!! bxcbx
imamo...nismo zelnji njenog bijednog misljenje, moze da se nosi sa tim gdje god hoce....
Back to top Go down
jocin fan
Mega član
Mega član
jocin fan

Female

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 2:37 pm

naajarealista wrote:
Daca_Dajana wrote:
imamo...nismo zelnji njenog bijednog misljenje, moze da se nosi sa tim gdje god hoce....

SLAZEM SE SA NAJOM....MISLIM DA JE PRETERALA....SAMO ZNA DA KRITIKUJE I WREDJA..NE ZNAM DA LI JE PO NJOJ NEKI KANDIDAT U REDU....OSIM NESE....XMMM...A MOZDA SE I PLASI KONKURENCIJE...JER OCITO JOWAN PEWA BOLJE!!!!ALI OK KO GUBI IMA PRAWO DA SE LJUTII!!! pppppppp
Back to top Go down
naajarealista
Tračara
Tračara
naajarealista

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 2:43 pm

jocin fan wrote:
naajarealista wrote:
Daca_Dajana wrote:

SLAZEM SE SA NAJOM....MISLIM DA JE PRETERALA....SAMO ZNA DA KRITIKUJE I WREDJA..NE ZNAM DA LI JE PO NJOJ NEKI KANDIDAT U REDU....OSIM NESE....XMMM...A MOZDA SE I PLASI KONKURENCIJE...JER OCITO JOWAN PEWA BOLJE!!!!ALI OK KO GUBI IMA PRAWO DA SE LJUTII!!! pppppppp

Steta sto tvoj mora da bude Lukasov parazit, pa da igra kako on svira, posto drugacije ne bi mogao ni dobiti glasove....Zavisi samo od Lukasa...A Joca hvala Bogu zavisi od naroda koji stalno glasa za njega, i nikad nije morao da vaskrsne d bi se vratio u takmicenje!!!
To je osobina dobrog pjevaca i zvijezde, a ti mozes da se slikas!

Izvinjenje moderatorima, ali ovo ne mogu vise da trpim!!!sad je tek 1-1
Back to top Go down
jOcke
Sveznalica
Sveznalica
jOcke

Male
Број порука : 589
Registration date : 2008-09-06

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 2:44 pm

Najo dacu mi ne diraj:)))))
Back to top Go down
naajarealista
Tračara
Tračara
naajarealista

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 2:46 pm

jOcke wrote:
Najo dacu mi ne diraj:)))))

ne bih je ni metlicom pipnula.... hht
Back to top Go down
jOcke
Sveznalica
Sveznalica
jOcke

Male

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 2:48 pm

Ni nemoj:) MOju dacu Da diras:)
Back to top Go down
naajarealista
Tračara
Tračara
naajarealista

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 2:50 pm

jOcke wrote:
Ni nemoj:) MOju dacu Da diras:)
a ti nista sto mene diraju one jel...e pa dobro, dobro.... fguzl
Back to top Go down
milanowa_krasiwa
Novi korisnik
Novi korisnik
milanowa_krasiwa

Број порука : 14
Registration date : 2009-01-02

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 2:52 pm

xm.....skoro sam se registrowala na forum,i widela owe glupe postowe o jowanu od strane doticne tace....mislim da nema potrebe za glupim komentarima jer se widi da decko rastura kako pewa i da ima wise nego dowoljno fanowa.....meni je on faworit i uz njega sam kao sto sam i prosle godine bila uz milana stankowica.....i to oko te price sa kosowa...sta fali ako je ispricao istinu bolje da gradi karijeru na istini nego na lazima....i ja razumem da ima swako prawo na swoje misljenje ali neka misljenja su preterana..ako ga mrzite ok ali nemojte da pricate swasta jer to powredjuje njegowe fanowe a i njega samog.....znam to od prosle godine jer su kruzile swakakwe price o milanu....jowanowi fanowii imate moju podrsku..i da znate glasam za njegaa!!! HH HH
Back to top Go down
Taca
Admin Foruma
Admin Foruma

Број порука : 2114
ZG Favorit: : Jedna, jedina i neponovljiva - IVA (bez Vuka)
Registration date : 2008-08-14

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 2:53 pm

Najo, klinko... Zar odmah mora da se vredja NESA?
Zar ne mozete da kuckate bez klinackih fazona?!

Molim ban za najarealistu..... Preterala je sa parazitom i ostalim....
Back to top Go down
naajarealista
Tračara
Tračara
naajarealista

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 2:54 pm

milanowa_krasiwa wrote:
xm.....skoro sam se registrowala na forum,i widela owe glupe postowe o jowanu od strane doticne tace....mislim da nema potrebe za glupim komentarima jer se widi da decko rastura kako pewa i da ima wise nego dowoljno fanowa.....meni je on faworit i uz njega sam kao sto sam i prosle godine bila uz milana stankowica.....i to oko te price sa kosowa...sta fali ako je ispricao istinu bolje da gradi karijeru na istini nego na lazima....i ja razumem da ima swako prawo na swoje misljenje ali neka misljenja su preterana..ako ga mrzite ok ali nemojte da pricate swasta jer to powredjuje njegowe fanowe a i njega samog.....znam to od prosle godine jer su kruzile swakakwe price o milanu....jowanowi fanowii imate moju podrsku..i da znate glasam za njegaa!!! HH HH

Tooooooooooo kraljiceeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrodosla u temu najboljeeeg!!!!!!!!!!!!!!!!11Ne brini se, navici ces se vec da slusas razne uvrijede od strane doricneee!!!!Svaka cast, izabrala si najboljeg!!! adaf
Back to top Go down
naajarealista
Tračara
Tračara
naajarealista

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 2:55 pm

Taca wrote:

Banuj ko sisa!Za Jocu sve, pa makar me banovali
Back to top Go down
jocin fan
Mega član
Mega član
jocin fan

Female

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 2:59 pm

Taca wrote:

EEEEEEEEE AKO TREBA DA BANUJU NEKOG ONDA SI TO TI.....NE TREBA DA SE BANUJE NAJA... ONA SAMO ODGOWARA NA TWOJE GLUPE KOMENTARE.....DO SADA NISU UPOTREBLJIWANE NIKAKWE RECI ZA NESU ALI POSTO SE TI NECES SMIRITI ONDA SNOSI POSLEDICE....

NE TREBA DA SE BANUJE NAJAAA!!!!! ddddd ddddd POSTUJTE TUDJA MISLJENJA!!! hht hht
Back to top Go down
naajarealista
Tračara
Tračara
naajarealista

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 3:00 pm

Taca wrote:

Taco starice, zar mora Jovan da se vrijedja????
Zar ne mozes da kuckas bez tih starackih fazona?!

Molim ban za Tacu.....Pretjerala je sa pricama o JOVANU O OSTALO....
Back to top Go down
naajarealista
Tračara
Tračara
naajarealista

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 3:01 pm

jocin fan wrote:
Taca wrote:

EEEEEEEEE AKO TREBA DA BANUJU NEKOG ONDA SI TO TI.....NE TREBA DA SE BANUJE NAJA... ONA SAMO ODGOWARA NA TWOJE GLUPE KOMENTARE.....DO SADA NISU UPOTREBLJIWANE NIKAKWE RECI ZA NESU ALI POSTO SE TI NECES SMIRITI ONDA SNOSI POSLEDICE....

NE TREBA DA SE BANUJE NAJAAA!!!!! ddddd ddddd POSTUJTE TUDJA MISLJENJA!!! hht hht
Hvala Mico..... jjj jjj jjj
Back to top Go down
jOcke
Sveznalica
Sveznalica
jOcke

Male

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 3:02 pm

NAJa ne treba da se banuje:)
Back to top Go down
naajarealista
Tračara
Tračara
naajarealista

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 3:03 pm

jOcke wrote:

oooo ko se to javiooo da me brani.... adaf jjj hht
Back to top Go down
jocin fan
Mega član
Mega član
jocin fan

Female

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 3:03 pm

jOcke wrote:

NARAWNOO DA NE TREBAAA!!!!!!!
Back to top Go down
jocin fan
Mega član
Mega član
jocin fan

Female

naajarealista wrote:
jocin fan wrote:
Taca wrote:

Hvala Mico..... jjj jjj jjj

jjj srce
Back to top Go down
jOcke
Sveznalica
Sveznalica
jOcke

Male

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 EmptyFri Jan 02, 2009 3:04 pm

hehe pa ja sam se javio:) ja te uvek branim:))))
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: JOVAN STEFANOVIC   JOVAN STEFANOVIC - Page 28 Empty

Back to top Go down

JOVAN STEFANOVIC
Back to top 
Page 28 of 40Go to page : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» JOVAN STEFANOVIC
» Sedma emisija (01. novembar) - Druga mushka drupa