| JOVAN STEFANOVIC | |
|
+47stasa_carica milanowa_krasiwa Daca_Dajana bojana_91 Tasha jocin fan Milan Gaga*93 Meri_83 naajarealista Anni LJUBISA Sasa Katancic je pobednik Gaga Moni_mk Jolika najarealista MAESTRO sf_ferrari *^^^JOWANITZA^^^* Princessa alexandraaa90 micka jOcke Djodjo Sashka Natasa93 stevke88 bojana_coka xristy (Sale) Jelenaaa Sasa Katancic Tzeppelynn monitor cukamuzika Salem danijel MiraFan vanja mina92 Taca Golub nino-nensy Joca SladjaFan Nenad 51 posters |
|
Author | Message |
---|
jocin fan Mega član
Број порука : 1333 Age : 31 ZG Favorit: : NAJBOOLJII ZNA SE:MILAN MITROVIC I ANDRIJA MARKOVIC!!!! Registration date : 2008-12-13
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Thu Jan 01, 2009 7:14 pm | |
| - Gaga wrote:
- Jeste zasluzio je sve najbolje! Zato pokusajte da iskulirate! Ako bas bude pretrivala nadam se da ce je neko upozoriti!
I JA SE NADAM DA XOCEE!!!! | |
|
| |
vanja VIP KORISNIK
Број порука : 5227 Age : 37 Локација : cacak, subotica ZG Favorit: : Sladjana Stajic; Nebojsa Vojvodic Registration date : 2008-08-29
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Thu Jan 01, 2009 7:18 pm | |
| | |
|
| |
jocin fan Mega član
Број порука : 1333 Age : 31 ZG Favorit: : NAJBOOLJII ZNA SE:MILAN MITROVIC I ANDRIJA MARKOVIC!!!! Registration date : 2008-12-13
| |
| |
Taca Admin Foruma
Број порука : 2114 ZG Favorit: : Jedna, jedina i neponovljiva - IVA (bez Vuka) Registration date : 2008-08-14
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 1:44 pm | |
| - naajarealista wrote:
- Taca wrote:
- Kad bi svako od nasih roditelja pricao sta mu se desilo, prici ne bi bilo kraja...
Ali Jovan je pametan, vidi kako nas narod reaguje na tuzopojke, i vidi da to prolazi... Pa ajde da i on isprica svoje, mozda dobije koji glas vise. Ne treba njemu glas vise, on ih ima i previse!Mozda bi Nesa trebao da smisli nesto da on dobije koji glas vise jer ocigledno za razliku od Joce to pjevanjem ne dobija...
Druga stvar, znam kroz sta su moji roditelji i sestra prosli, i kad god o tome pricaju krenu im suze na oci, jer ti nemas pojma i nisi svjesna kakvo je to traumaticno iskustvo!On nije pretjerao, jer da nemam takav primjer u svojoj okolini mozda bih i ja to mislila, ali znam dobro sta pricamn....Zato ti umukni kad nesto ne znas! Zasto ja nemam pravo da o tome pricam? Prosla sam i ja pakao kad sam bila mala, a tek moji roditelji... Mislis da ja ne placem kao kisa kad se svega setim?! Kazem, kada bi svi gradili karijeru na zivotnim pricama, gde bi nam bio kraj? Ne znam da li znas, ali mi smo preziveli ratova i ratova, i o tome mozemo pricati do kraja zivota... Ja mislim da Jovan igra na kartu sazaljenja... Sto je skroz ocito... Ja, licno, nikada ne bih pricala svoju tuznu pricu, da svi znaju... Zasto? Jedino ako nemam nesto smisljeno... P.s. mozete da me mrzite koliko hocete, ali cinjenice su cinjenice i ne mozete pobeci od toga. A ako neko misli da ja VREDJAM, prvo neka nauci sta je vredjanje, a sta iznosenje misljenja. | |
|
| |
Daca_Dajana Mega član
Број порука : 1701 Age : 30 ZG Favorit: : ***SLADJANA STAJIC,NEBOJSA VOJVODIC*** Registration date : 2008-11-16
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 1:49 pm | |
| da dodam ovo Tacino jeste iznosenje njenog misljena..nemate pravo da se ljutite!! | |
|
| |
naajarealista Tračara
Број порука : 920 ZG Favorit: : Jedan jedini i najbolji JOCA STEFANOVIC! Registration date : 2008-12-03
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 2:17 pm | |
| - Taca wrote:
- naajarealista wrote:
- Taca wrote:
- Kad bi svako od nasih roditelja pricao sta mu se desilo, prici ne bi bilo kraja...
Ali Jovan je pametan, vidi kako nas narod reaguje na tuzopojke, i vidi da to prolazi... Pa ajde da i on isprica svoje, mozda dobije koji glas vise. Ne treba njemu glas vise, on ih ima i previse!Mozda bi Nesa trebao da smisli nesto da on dobije koji glas vise jer ocigledno za razliku od Joce to pjevanjem ne dobija...
Druga stvar, znam kroz sta su moji roditelji i sestra prosli, i kad god o tome pricaju krenu im suze na oci, jer ti nemas pojma i nisi svjesna kakvo je to traumaticno iskustvo!On nije pretjerao, jer da nemam takav primjer u svojoj okolini mozda bih i ja to mislila, ali znam dobro sta pricamn....Zato ti umukni kad nesto ne znas! Zasto ja nemam pravo da o tome pricam? Prosla sam i ja pakao kad sam bila mala, a tek moji roditelji... Mislis da ja ne placem kao kisa kad se svega setim?!
Kazem, kada bi svi gradili karijeru na zivotnim pricama, gde bi nam bio kraj? Ne znam da li znas, ali mi smo preziveli ratova i ratova, i o tome mozemo pricati do kraja zivota...
Ja mislim da Jovan igra na kartu sazaljenja... Sto je skroz ocito... Ja, licno, nikada ne bih pricala svoju tuznu pricu, da svi znaju... Zasto? Jedino ako nemam nesto smisljeno...
P.s. mozete da me mrzite koliko hocete, ali cinjenice su cinjenice i ne mozete pobeci od toga. A ako neko misli da ja VREDJAM, prvo neka nauci sta je vredjanje, a sta iznosenje misljenja. Jos cu samo jednom reci da je to bolesno!I da nije otkrio on, otkrili bi novinari! Cisto sumnjam da si ti to prezivjela kad mozes da napisem jedan ovakav post, a pritom i bez imalo kajanja...Ne mogu da vjerujem!Sve sam mislila da si, ali posle ovoga.........Majko mila, neka ti je Bog u pomoci..... | |
|
| |
naajarealista Tračara
Број порука : 920 ZG Favorit: : Jedan jedini i najbolji JOCA STEFANOVIC! Registration date : 2008-12-03
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 2:18 pm | |
| - Daca_Dajana wrote:
- da dodam ovo Tacino jeste iznosenje njenog misljena..nemate pravo da se ljutite!!
imamo...nismo zelnji njenog bijednog misljenje, moze da se nosi sa tim gdje god hoce.... | |
|
| |
jocin fan Mega član
| |
| |
naajarealista Tračara
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 2:43 pm | |
| - jocin fan wrote:
- naajarealista wrote:
- Daca_Dajana wrote:
- da dodam ovo Tacino jeste iznosenje njenog misljena..nemate pravo da se ljutite!!
imamo...nismo zelnji njenog bijednog misljenje, moze da se nosi sa tim gdje god hoce.... SLAZEM SE SA NAJOM....MISLIM DA JE PRETERALA....SAMO ZNA DA KRITIKUJE I WREDJA..NE ZNAM DA LI JE PO NJOJ NEKI KANDIDAT U REDU....OSIM NESE....XMMM...A MOZDA SE I PLASI KONKURENCIJE...JER OCITO JOWAN PEWA BOLJE!!!!ALI OK KO GUBI IMA PRAWO DA SE LJUTII!!! Steta sto tvoj mora da bude Lukasov parazit, pa da igra kako on svira, posto drugacije ne bi mogao ni dobiti glasove....Zavisi samo od Lukasa...A Joca hvala Bogu zavisi od naroda koji stalno glasa za njega, i nikad nije morao da vaskrsne d bi se vratio u takmicenje!!! To je osobina dobrog pjevaca i zvijezde, a ti mozes da se slikas! Izvinjenje moderatorima, ali ovo ne mogu vise da trpim!!!sad je tek 1-1 | |
|
| |
jOcke Sveznalica
Број порука : 589 Age : 29 Registration date : 2008-09-06
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 2:44 pm | |
| Najo dacu mi ne diraj:))))) | |
|
| |
naajarealista Tračara
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 2:46 pm | |
| - jOcke wrote:
- Najo dacu mi ne diraj:)))))
ne bih je ni metlicom pipnula.... | |
|
| |
jOcke Sveznalica
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 2:48 pm | |
| Ni nemoj:) MOju dacu Da diras:) | |
|
| |
naajarealista Tračara
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 2:50 pm | |
| - jOcke wrote:
- Ni nemoj:) MOju dacu Da diras:)
a ti nista sto mene diraju one jel...e pa dobro, dobro.... | |
|
| |
milanowa_krasiwa Novi korisnik
Број порука : 14 Registration date : 2009-01-02
| |
| |
Taca Admin Foruma
Број порука : 2114 ZG Favorit: : Jedna, jedina i neponovljiva - IVA (bez Vuka) Registration date : 2008-08-14
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 2:53 pm | |
| Najo, klinko... Zar odmah mora da se vredja NESA? Zar ne mozete da kuckate bez klinackih fazona?!
Molim ban za najarealistu..... Preterala je sa parazitom i ostalim.... | |
|
| |
naajarealista Tračara
| |
| |
naajarealista Tračara
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 2:55 pm | |
| - Taca wrote:
- Najo, klinko... Zar odmah mora da se vredja NESA?
Zar ne mozete da kuckate bez klinackih fazona?!
Molim ban za najarealistu..... Preterala je sa parazitom i ostalim.... Banuj ko sisa!Za Jocu sve, pa makar me banovali | |
|
| |
jocin fan Mega član
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 2:59 pm | |
| - Taca wrote:
Molim ban za najarealistu..... Preterala je sa parazitom i ostalim.... EEEEEEEEE AKO TREBA DA BANUJU NEKOG ONDA SI TO TI.....NE TREBA DA SE BANUJE NAJA... ONA SAMO ODGOWARA NA TWOJE GLUPE KOMENTARE.....DO SADA NISU UPOTREBLJIWANE NIKAKWE RECI ZA NESU ALI POSTO SE TI NECES SMIRITI ONDA SNOSI POSLEDICE.... NE TREBA DA SE BANUJE NAJAAA!!!!! POSTUJTE TUDJA MISLJENJA!!! | |
|
| |
naajarealista Tračara
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 3:00 pm | |
| - Taca wrote:
Molim ban za najarealistu..... Preterala je sa parazitom i ostalim.... Taco starice, zar mora Jovan da se vrijedja???? Zar ne mozes da kuckas bez tih starackih fazona?! Molim ban za Tacu.....Pretjerala je sa pricama o JOVANU O OSTALO.... | |
|
| |
naajarealista Tračara
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 3:01 pm | |
| | |
|
| |
jOcke Sveznalica
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 3:02 pm | |
| NAJa ne treba da se banuje:) | |
|
| |
naajarealista Tračara
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 3:03 pm | |
| | |
|
| |
jocin fan Mega član
| - jOcke wrote:
- NAJa ne treba da se banuje:)
NARAWNOO DA NE TREBAAA!!!!!!! | |
|
| |
jocin fan Mega član
| | |
|
| |
jOcke Sveznalica
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Fri Jan 02, 2009 3:04 pm | |
| hehe pa ja sam se javio:) ja te uvek branim:)))) | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC | |