| JOVAN STEFANOVIC | |
|
+47stasa_carica milanowa_krasiwa Daca_Dajana bojana_91 Tasha jocin fan Milan Gaga*93 Meri_83 naajarealista Anni LJUBISA Sasa Katancic je pobednik Gaga Moni_mk Jolika najarealista MAESTRO sf_ferrari *^^^JOWANITZA^^^* Princessa alexandraaa90 micka jOcke Djodjo Sashka Natasa93 stevke88 bojana_coka xristy (Sale) Jelenaaa Sasa Katancic Tzeppelynn monitor cukamuzika Salem danijel MiraFan vanja mina92 Taca Golub nino-nensy Joca SladjaFan Nenad 51 posters |
|
Author | Message |
---|
jocin fan Mega član
Број порука : 1333 Age : 31 ZG Favorit: : NAJBOOLJII ZNA SE:MILAN MITROVIC I ANDRIJA MARKOVIC!!!! Registration date : 2008-12-13
| |
| |
jOcke Sveznalica
Број порука : 589 Age : 29 Registration date : 2008-09-06
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 12:01 am | |
| hehehe ma nema veze samo da ti kazem:))))) :* | |
|
| |
jocin fan Mega član
Број порука : 1333 Age : 31 ZG Favorit: : NAJBOOLJII ZNA SE:MILAN MITROVIC I ANDRIJA MARKOVIC!!!! Registration date : 2008-12-13
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 12:01 am | |
| | |
|
| |
naajarealista Tračara
Број порука : 920 ZG Favorit: : Jedan jedini i najbolji JOCA STEFANOVIC! Registration date : 2008-12-03
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 12:02 am | |
| | |
|
| |
jOcke Sveznalica
Број порука : 589 Age : 29 Registration date : 2008-09-06
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 12:03 am | |
| | |
|
| |
naajarealista Tračara
Број порука : 920 ZG Favorit: : Jedan jedini i najbolji JOCA STEFANOVIC! Registration date : 2008-12-03
| |
| |
bojana_91 Aktivan Korisnik
Број порука : 73 Registration date : 2008-12-15
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 2:59 am | |
| evo za sve jocine fanove srecna nova godina.na doceku je meni bilo extra ...kako je vama bilo gde ste slavili??????? | |
|
| |
bojana_coka Aktivan Korisnik
Број порука : 166 Age : 33 Registration date : 2008-10-09
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 3:01 am | |
| hehehe ljudi evo me i sa ovog nika...ponovo je u funkciji hehehehehhehhe......ja sam ova bojana _91......hheheheheh | |
|
| |
vanja VIP KORISNIK
Број порука : 5227 Age : 37 Локација : cacak, subotica ZG Favorit: : Sladjana Stajic; Nebojsa Vojvodic Registration date : 2008-08-29
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 3:04 am | |
| pa naravno kad je skinut ban... | |
|
| |
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 3:14 am | |
| aha jeste jeste.,.....a sad imam dva nika heheheheh nema veze....hehehhe | |
|
| |
najarealista Aktivan Korisnik
Број порука : 154 Registration date : 2008-11-09
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 3:36 am | |
| I meni je skinut,.... ali pisacu sa drugog.... | |
|
| |
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 3:38 am | |
| hhehehe sa kog drugog,....ma ja sam na jednom upisana bojana_coka...na drugom bojana_91...meni je svejedno ehhehe | |
|
| |
naajarealista Tračara
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 3:39 am | |
| ja na jedan najarealista a na jedan naajarealista, pa cu sa ovog sto sad pisem, nes mi je drazi postao!!! | |
|
| |
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 4:27 am | |
| pa normalno ka ima vise poruka ahhahahh | |
|
| |
Djodjo Sveznalica
Број порука : 595 Registration date : 2008-10-06
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 4:58 am | |
| KO IDE NA SNIMANJE KAD BUDE PEVAO JOCA????????? | |
|
| |
jocin fan Mega član
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 1:21 pm | |
| | |
|
| |
Milan Pričalica
Број порука : 316 ZG Favorit: : Sladjana Stajic Registration date : 2008-12-05
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 2:58 pm | |
| Rasprava je skroz besmislena-kao sto Taca ne moze da dokaze da je Jovan hteo da koristi svoju zivotnu pricu u marketinske svrhe,tako ni vi,Jovanovi fanovi, ne mozete dokazati suprotno.Tesko je to reci na osnovu novinskog clanka-mozda je on inicirao tu temu,mozda su novinari.Sklon sam da poverujem da je ovo drugo-znam da se oni rukovode onim sto bi bilo najinteresantnije za citaoce,a to su obicno ovakve "od trnja do zvezda" price.Mislim da je za procenu koliko je ko od kandidata na ovaj nacin manipulativan bitniji njihov kontakt sa novinarskim zirijem ili uopste njihovo ponasanje u emisijama.Za sada je,po meni,samo jedna osoba(necu reci da li je kandidat ili kandidatkinja) tom prilikom iskoristila svoju tuznu zivotnu pricu radi samoreklamiranja.Necu reci ko je,ali nije Jovan. | |
|
| |
jocin fan Mega član
| |
| |
jocin fan Mega član
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 3:16 pm | |
| | |
|
| |
jocin fan Mega član
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 3:17 pm | |
| | |
|
| |
jocin fan Mega član
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 3:18 pm | |
| Jedna zvezda je upravo stigla O njemu naravno sve se zna Vazan je sada ko lik iz filma A ko je fan svoj glas neka da Niko od njega bolje ne peva!!! | |
|
| |
milanowa_krasiwa Novi korisnik
Број порука : 14 Registration date : 2009-01-02
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 3:22 pm | |
| | |
|
| |
Taca Admin Foruma
Број порука : 2114 ZG Favorit: : Jedna, jedina i neponovljiva - IVA (bez Vuka) Registration date : 2008-08-14
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 3:23 pm | |
| - Milan wrote:
- Rasprava je skroz besmislena-kao sto Taca ne moze da dokaze da je Jovan hteo da koristi svoju zivotnu pricu u marketinske svrhe,tako ni vi,Jovanovi fanovi, ne mozete dokazati suprotno.Tesko je to reci na osnovu novinskog clanka-mozda je on inicirao tu temu,mozda su novinari.Sklon sam da poverujem da je ovo drugo-znam da se oni rukovode onim sto bi bilo najinteresantnije za citaoce,a to su obicno ovakve "od trnja do zvezda" price.Mislim da je za procenu koliko je ko od kandidata na ovaj nacin manipulativan bitniji njihov kontakt sa novinarskim zirijem ili uopste njihovo ponasanje u emisijama.Za sada je,po meni,samo jedna osoba(necu reci da li je kandidat ili kandidatkinja) tom prilikom iskoristila svoju tuznu zivotnu pricu radi samoreklamiranja.Necu reci ko je,ali nije Jovan.
Naravno, ali mi smo tu da mislimo... Tako ja mislim ovo prvo, ne tvrdim , ali mislim i cvrsto stojim iza svog misljenja makar me ove devojcice rascerupale. Mada, ne vidim neki razlog za to.... | |
|
| |
naajarealista Tračara
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 3:24 pm | |
| - Taca wrote:
- Milan wrote:
- Rasprava je skroz besmislena-kao sto Taca ne moze da dokaze da je Jovan hteo da koristi svoju zivotnu pricu u marketinske svrhe,tako ni vi,Jovanovi fanovi, ne mozete dokazati suprotno.Tesko je to reci na osnovu novinskog clanka-mozda je on inicirao tu temu,mozda su novinari.Sklon sam da poverujem da je ovo drugo-znam da se oni rukovode onim sto bi bilo najinteresantnije za citaoce,a to su obicno ovakve "od trnja do zvezda" price.Mislim da je za procenu koliko je ko od kandidata na ovaj nacin manipulativan bitniji njihov kontakt sa novinarskim zirijem ili uopste njihovo ponasanje u emisijama.Za sada je,po meni,samo jedna osoba(necu reci da li je kandidat ili kandidatkinja) tom prilikom iskoristila svoju tuznu zivotnu pricu radi samoreklamiranja.Necu reci ko je,ali nije Jovan.
Naravno, ali mi smo tu da mislimo... Tako ja mislim ovo prvo, ne tvrdim , ali mislim i cvrsto stojim iza svog misljenja makar me ove devojcice rascerupale. Mada, ne vidim neki razlog za to.... Kretenusoi smjesta napusti ovu temu...Cujes li me!!!!Na...... si kmi se vise popel;a, ajmo raspali!!!! | |
|
| |
Milan Pričalica
Број порука : 316 ZG Favorit: : Sladjana Stajic Registration date : 2008-12-05
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC Sat Jan 03, 2009 3:27 pm | |
| - Taca wrote:
- Milan wrote:
Naravno, ali mi smo tu da mislimo... Tako ja mislim ovo prvo, ne tvrdim , ali mislim i cvrsto stojim iza svog misljenja makar me ove devojcice rascerupale. Mada, ne vidim neki razlog za to.... Naravno da imas pravo na svoje misljenje,samo je ovde,kazem,nemoguce utvrditi istinu,svi se oslanjamo na lican utisak koji imamo o Jovanu! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: JOVAN STEFANOVIC | |
| |
|
| |
| JOVAN STEFANOVIC | |
|